Ömer YİĞİT - Okul Müdürü

ÖZGECMİŞİ

1984 yılında Trabzon’un Yomra İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise Eğitimini Düzce’de, Lisans Eğitimini ise Marmara Üniversitesinde tamamladı. 2011 yılında Van’ın Çaldıran İlçesinde göreve başladı ve 2013 yılının Şubat ayından itibaren Mersin’de görev yapmaktadır. Birçok proje faaliyetinde yürütücülük, danışmanlık ve katılımcı olarak yer almıştır. Yabancı dil bilmekte, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mesleki Kariyeri

·         2011   Van/Çaldıran/Mehmet Tahir Taşer İlköğretim Okulu

·         Çaldıran Kaymakamlığı Projeler ve Koordinasyon Ofisi Koordinatörlüğü

·         Mersin/Toroslar/Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni