Harita tapu kadastro alanının İnsanız Hava Aracı DRONE dersinde öğrencilerin okul bahçesinde yaptıkları DRONE çekim eğitiminden kareler…

Okulumuz Harita Tapu Kadastro Alanı Kariyer günlerinde okulumuz mezunlarından Akkuyu Nükleer santralinde Haritacı olarak çalışan Ufuk Efe Can Yetim i konuk etti.

Katılımından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphanecilik Haftası dolayısıyla, Edebiyat zümresi olarak öğrencilerimizle bahçede kitap okuma etkinliği yaptık. "Kitap okumak iyileştirir " unutmayalım.

Mrt

Mart ayı kulüp toplantımızı gerçekleştirdik. Kulüp rehber öğretmenlerimiz, kulüpteki öğrencileri ile gelecek ayın planlamasını yaptılar.

Mrt

Yaşlılar Haftası’nı kutlamak, yaş almış bireylerimizin hayatına dokunmak ve çocuklarımızda sosyal farkındalık uyandırmak adına Yardım ve İyilik Vakfı (Huzurevi) ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Okul tenis takımımız,Adana ilinde 23-26 Mart 2024 tarihlerinde yapılan Grup müsabakalarında; grup birincisi olarak 04-08 Mayıs 2024 tarihlerinde İzmirde yapılacak olan Türkiye Birinciliğine gitmeye hak kazanmıştır.

Emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2.Geleneksel İftar Yemeğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle Tesisat bölümü dal Şefi Şefik Tor ve Kimya bölümü öğretmenimiz Hanife Akyiğit tarafından su tasarrufu ve suyun önemi ile ilgili konferans salonunda öğrencilerimize seminer verilerek video ve sunum yapıldı.

Mrt

Ali NECCAR, Sedef DANIŞ, Isaa NAIRABANI öğrencilerimizden oluşan ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Beyza ALCAN'ın danışmanlık yaptığı takım, Arduino ile Bluetooth Kontrollü Hasta Servis Sehpası projesiyle,

Irmak BEKTAŞ, Selin ALKAN, İbrahim Eren ÖZTÜRK öğrencilerimizden oluşan ve Elektrik Elektronik Teknolojileri öğretmeni İsmail Hakkı GÜVEN'in danışmanlık yaptığı takım Cep Ata Hayat projesiyle,

Koray DAĞ, Efe BİLİCİ öğrencilerimizden oluşan ve Elektrik Elektronik Teknolojileri öğretmeni Ayten KAYA'nın takımı Airbag Can Yeleği projesiyle seçilen ilk 33 proje arasına girerek 2024 Fikir Otobüsü Yarı Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır.

Adı geçen öğretmen ve öğrencilerimizi canı gönülden kutlar, başarılarının Finallere kalarak devam etmesini dileriz.

Mrt

Türk Dünyası Haftası ve Nevruz Günü dolayısıyla öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu program ilgiyle izlendi.

Emek veren öğretmenlerimize teşekkür eder, baharin gelişinin ülkemize ve insanlığa barış ve huzur getirmesini dileriz.

Mrt

Bugün okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemli dönemeçlerden biri olan bu zaferi coşkuyla anarak, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle andılar.

Mrt

Bugün, 17 Mart, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Mersin'e gelişinin yıldönümü. Bu anlamlı gün vesilesiyle hatırlatmak isterim ki, Mersin sadece coğrafi bir konumdan ibaret değil, aynı zamanda tarihimizin ve kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Mersin, sahip olduğu zenginliklerle ve potansiyelle ülkemizin geleceğine yön veren şehirlerden biridir. Atatürk'ün "Mersinliler, Mersine sahip çıkınız." sözünü hatırlatarak, bu şehre ve değerlerine sahip çıkmak hepimizin görevidir.

Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Mrt

Kitap toplama kampanyamızı güçlü kılan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Kutlutekin BAŞ'a, bu kıymetli kampanyamıza katkılarından dolayı içten teşekkürlerimizi sunuyoruz!

Sayın BAŞ'ın destekleriyle, daha fazla kitaba ulaşacak ve daha çok öğrencimize ilham olabileceğiz. Birlikte, eğitimde daha güçlü yarınlar inşa etme yolunda önemli adımlar atıyoruz.

Siz de bu güzel kampanyaya katılarak, bir kitabın bir öğrencinin hayatında nasıl bir fark yarattığını görebilirsiniz. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz!

Mrt

Değerli Öğretmenlerimizden aldığımız destekle kitap toplama kampanyamız hız kesmeden devam ediyor! Sizlerin destekleriyle daha fazla kitaba ulaşacak ve daha çok gencimize ışık olacağız. Her birinizin katkısıyla, birçok öğrencimizin hayatına dokunuyoruz.

Bu özel süreçte, kampanyamıza destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz! Sizinle birlikte daha büyük başarılara imza atıyoruz.

Siz de bu güzel kampanyaya katkıda bulunmak ve bir kitabı paylaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bir kitap, bir umut demektir.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Günün anlam ve önemine binaen hazırlanan programda emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Milli şairimizin de dediği gibi

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."