"Alanlar Arası Bilgi Yarışması"na sayılı günler kaldı

ÖSYM tarafından yayınlanan 2024 sınav takvimine göre;

YKS 2024 başvurusu 1 Şubat 2024 itibarıyla başladı. Adaylar, yayınlanan kılavuz doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebiliyor. ÖSYM YKS başvurusu için son tarih ise 26 Şubat 2024 olarak belirlendi.

YKS geç başvuruları ise 5-7 Mart 2024 tarihlerinde alınacak.

YKS’nin 1. Oturumu olan TYT 8 Haziran Cumartesi, AYT ve YDT ise 9 Haziran Pazar günü yapılacak.

DUYURU

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Şubat Dönemi Sorumluluk sınavları   05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

*Beklemeli öğrenciler için sorumluluk sınavında geçemeyen veya tek dersten kalanlara 12-16 Şubat 2024 tarihleri arasında  Tek Ders  sınavı açılacaktır .

*Beklemeli öğrencilerin  sorumluluk sınavlarına girebilmeleri için sınav tarihlerinden önce okula gelip dilekçe vermeleri gerekmektedir.

DUYURU

Kas

Okul Sağlığı ile öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi amaçlanmaktadır.

Bu bağlamda, çalışmaların daha hızlı ve düzenli takip edilmesi, internet ortamında gerekli duyuruların yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması amacı ile oluşturulan http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web adresinin okul sağlığı logosu ile ilişkilendirilerek okul/kuruma ait web sitelerinde yayımlanmasının önem arz ettiği ilgi yazıda belirtilmektedir.

Ekm

Değerli öğrencilerimiz 23 Ekim -3 kasım tarilerinde yapılacak olan sınavlarda okulumuz adına başarılar dileriz.