Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, ikbal ışığısınız. Yurdu asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Nis

"Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında "Güvenli internet ve bağımlılıklar" konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir.    Konuşmacılar Okul Müdürümüz Ömer YİĞİT, Bilişim Teknolojileri Alan şefi Ahmet DOYGUN, Rehberlik ve Psikolojik Danışman Aysun YÜKSEL' di. Bunun Dışında bilişim öğretmenimiz Beyza ALCAN' ın düzenlediği Güvenli İnternet kullanımı broşürleri dağıtıldı ve video gösterimi de gerçekleştirildi.

Emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Nis

"Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında  Metal bölümü öğretmenlerimiz veli ziyaretinde bulundu.

Nis

İlçemizdeki ortaokul öğrencilerine, okulumuzu tanıtmak amacıyla 15 Nisan- 30 Nisan tarihleri arasında ‘’Okulunuza Gelip Okulumuza Davet Ediyoruz’’çalışması düzenlenmektedir. Bugüne kadar 5 Ortaokula gidilerek 612 öğrenci 27 öğretmene ulaşılmış ve okulumuz videolarla ve öğrencilerimiz aracılığıyla tanıtılmıştır. Yine bugüne kadar 7 ortaokul okulumuzda misafir edilmiş ve 177 öğrenciye okulumuzun tüm bölümleri gezdirilmiştir ve sonunda ikramlar eşliğinde okulumuz konferans salonunda okul tanıtım videomuz seyrettirilmiştir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Önümüzdeki hafta aynı şekilde 10 yeni okulla devam edeceğiz.

Nis

"Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında Makine bölümü veli ziyaretinde bulundu. Çamaşır makinesi bozuk olan ailemizin makine kazanı alanımızda tamir edildi.

Nis

17.04.2024 Çarşamba günü saat 15.00'de okulumuz spor salonunda veli toplantısı yapıldı. Okul müdürümüz Ömer YİĞİT'in başkanlığında yapılan toplantıda, okulumuzda 2. dönemde yapılacak sosyal faaliyetler ve bilinçli cep kullanımı hakkında bilgi verildi.

Nis

Okulumuz ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği ile MTSO Makine Komitesi, Atatürk MTAL,  Mersin MTAL, Yenişehir MTAL Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencileriyle buluştu.

Söyleşide gelişen makine sektörünün nitelikli eleman ihtiyacının önemi, istihdam ve staj olanakları vurgulandı.

Söyleşi sonrası öğrencilerle CNC atölyesinde uygulama yapıldı.

Katılımlarından dolayı Emre KUREN’e (Pars Metal), Murat ÖZOZAN’a (Özen İş Makine), İsmail KAYA’ya (Kaya Makine) ve Onur ALTUNORAK’a (Altunorak Makine) teşekkür ederiz.

Nis

Birlik ve beraberliğin yaşandığı Ramazan ayında, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretmenimiz Fadime KORKMAZ rehberliğinde ve okul müdürümüz Ömer YİĞİT'in katılımlarıyla 9.sınıf öğrencilerimiz iftar yemeğinde buluştu.

Nis

Harita tapu kadastro alanının İnsanız Hava Aracı DRONE dersinde öğrencilerin okul bahçesinde yaptıkları DRONE çekim eğitiminden kareler…

Nis

Okulumuz Harita Tapu Kadastro Alanı Kariyer günlerinde okulumuz mezunlarından Akkuyu Nükleer santralinde Haritacı olarak çalışan Ufuk Efe Can Yetim i konuk etti.

Katılımından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphanecilik Haftası dolayısıyla, Edebiyat zümresi olarak öğrencilerimizle bahçede kitap okuma etkinliği yaptık. "Kitap okumak iyileştirir " unutmayalım.

Mrt

Mart ayı kulüp toplantımızı gerçekleştirdik. Kulüp rehber öğretmenlerimiz, kulüpteki öğrencileri ile gelecek ayın planlamasını yaptılar.

Mrt

Yaşlılar Haftası’nı kutlamak, yaş almış bireylerimizin hayatına dokunmak ve çocuklarımızda sosyal farkındalık uyandırmak adına Yardım ve İyilik Vakfı (Huzurevi) ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Okul tenis takımımız,Adana ilinde 23-26 Mart 2024 tarihlerinde yapılan Grup müsabakalarında; grup birincisi olarak 04-08 Mayıs 2024 tarihlerinde İzmirde yapılacak olan Türkiye Birinciliğine gitmeye hak kazanmıştır.

Emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2.Geleneksel İftar Yemeğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.